Viktig info inför julshowen

lördag 17 december kl 10 och 12

SAMLING:
kl 09.00 nere vid omklädningsrummen

Barnen är klädda i julkläder, se till att dem kan åka i sina kläder bara.

Alla barn ska samlas kl 9nere vid omklädningsrummen, försök att komma i tid. Tränarna kommer ta hand om barnen hela förmiddagen och barnen kommer att sitta nere vid båsen och titta på föreställningarna. Föräldrar sitter på läktaren under hela föreställning. Bra att ta med sig en filt eller morgonrock så att de inte fryser samt en liten matsäck att äta mellan föreställningarna.

Ni föräldrar får vara med i omklädningsrummen fram tills att första föreställningen börjar, innan dess måste ni ha köpt en biljett (läs mer nedan). Bra om barnen kommer ombytta i sina julkläder, skridskorna tar vi på i omklädningsrummen.

Efter första föreställningen får ni gå ner till era barn, notera att de skall vara tillbaka i omklädningsrummen senast 11.40 om ni går iväg.

BILJETTER:
Skridskoskolans föräldrar erbjudes att får köpa en så kallad Duobiljett som gäller båda föreställningarna, 80 kr, OBS en duobiljett/åkare.

Biljetter köpes i samband med showen, i spelaringången.

Efter julshowen går skridskoskolan på jullov och vårterminen startar 14 januari!

HA EN TREVLIG JUL!

Skribent: Jan Backman

Hanna Wennberg

Adelaide Vickell