Viktig info vårshow 22 april

11 APR 2017 20:45
  • Skapad: 11 APR 2017 20:45

Hej! Snart är de dags för YKK:s årliga vårshow som i år har temat Peter pan. Skridskorna ska vara små indianer och kläder fixar ni själva!
När: lördag 22 april
Tid: 12 och 14:30
Samling: 11:15 i omklädningsrummen
Avslut: efter sista föreställningen och då är de även slut för säsongen.
Att tänka på:
ha med matsäck till barnen som de kan äta.
Varma kläder och gärna en filt eller morgonrock som de kan ha på sig då de sitter ute i ishallen hela tiden.
Fixa indiankläder själva.
Föräldrar är på läktaren!!
Mellan föreställningarna är de okej att ta med barnet om man behöver äta eller liknande men han/hon SKA vara tillbaka senast 14:00 i omklädningsrummen. Det kommer finnas tränare på plats hela dagen som är med skridskoskolan.
Biljetter:
Finns duobiljetter som EN förälder per åkare kan köpa för 120 kr. Det menas att man får titta på båda föreställning för att kunna vara tillhands för sitt barn. Om andra familjemedlemmar, släkt eller kompisar ska titta får de köpa vanliga biljetter för föreställningarna.

DUObiljett= reducerat inträde för två föreställningar

Pris duo: 120 kr (en förälder)

Vuxna: 100 kr
Barn 7-15: 70 kr