Anmälan skridskoskolan

Välkommen med din anmälan till skridskoskolan 20/21. Vi delar in barnen efter ålder och kunskapsnivå för att alla ska trivas och utvecklas så mycket som möjligt.

Nytt för i år är att höstterminen kommer bli anpassad och delas upp på två ispass.

9.30-10.10 Tränar våra fortsättningsgrupper Tuppen, Bubblan & Köttbullen. Byter om i omklädningsrummen.

10.10- 10.50 Tränar våra nybörjargrupper Skuttet, Pingvinen & Skäret. Byter om på läktaren.

Alla i skridskoskolan måste anmäla sig inför varje säsong. Säkra din plats redan nu och anmäl er.

Skridskoskolan säsong är från vecka 38-12. Uppehåll under jullovet.

Anmäl ditt barn till Skridskoskolan genom att fylla i nedanstående uppgifter. En bekräftelse kommer att skickas till er angivna e-postadress inom några dagar. OBS! Ibland hamnar våra mail i skräpposten, så kolla där efter bekräftelsen.

Om du har några frågor är du välkommen att höra av dig till This is a mailto link. Skridskor hyrs på plats till en kostnad av 600 kr/säsong, aktuella datum för uthyrning publiceras på hemsidan.

Det är obligatoriskt att använda halsskydd (finns till försäljning) och hjälm när man åker i skridskoskolan.

Vuxengrupp: Nytt för i år är att vi har en skridskogrupp för vuxna. Vuxengruppen tränar 10.10-10.50 varannan lördag. Du behöver skridskor, halsskydd och hjälm på träningen. Om man inte har en olycksfallsförsäkring så tillkommer en kostnad på 300 kr. Efter anmälan kommer ett bekräftelsemail inom några dagar. Kolla gärna så det inte hamnat i skräpposten.

Anmälan Skridskoskola