Anmälan skridskoskolan

Välkommen att anmäla till skridskoskolan 21/22.

Vi delar in barnen efter ålder och kunskapsnivå för att alla ska trivas och utvecklas så mycket som möjligt.

Skridskoskola från 3 år. Här får du lära dig grunderna i skridskoåkning. Vi tränar i Oasen på lördagar.

Istiderna kan variera från år till år.

Säsongen 20/21:s istider:

Lördagar kl. 9.20-10.00 Tränar våra fortsättningsgrupper Tuppen, Bubblan & Köttbullen. Byter om på läktaren. Vi har läktartid 10 minuter innan och 10 minuter efter.

Lördagar kl.10.20- 11.00 Tränar våra nybörjargrupper Skuttet, Pingvinen & Skäret. Byter om på läktaren. Vi har läktartid 10 minuter innan och 10 minuter efter.

Skridskoskolan säsong är från vecka 38-12.

Skridskoskolans träningstider publiceras i YKK:s träningskalender där det även finns instruktion hur man prenumererar på de olika kalendrarna.

Alla i skridskoskolan måste anmäla sig inför varje säsong. Säkra din plats redan nu och anmäl er.

Anmäl ditt barn till Skridskoskolan genom att fylla i nedanstående uppgifter. En bekräftelse kommer att skickas till er angivna e-postadress inom några dagar. OBS! Ibland hamnar våra mail i skräpposten, så kolla där efter bekräftelsen.

Om du har några frågor är du välkommen att höra av dig till This is a mailto link. Skridskor hyrs på plats till en kostnad av 600 kr/säsong, aktuella datum för uthyrning publiceras på hemsidan.

Det är obligatoriskt att använda halsskydd (finns till försäljning) och hjälm när man åker i skridskoskolan.

Anmälan Skridskoskola